+38 (044) 564-77-33, +38 (095) 617-41-15, +38 (066) 986-85-23, +38 (073) 218-42-21

Управління рестораном

Головним завданням у веденні ресторанного бізнесу є отримання прибутку.

jSolutions Управління рестораном 2

Підвищити рентабельність бізнесу можна за рахунок:

  • створення оптимізованого меню (шляхом аналізу позицій меню, які найкраще продаються);
  • прискорення та покращення процесу обслуговування відвідувачів (шляхом оптимізації роботи офіціантів та кухні);
  • контролю процесу обслуговування гостей;
  • оптимізації процесу закупки продуктів їх зберігання;
  • мінімізації недостач та втрат продуктів;
jSolutions Управління рестораном 3
  • розробки та впровадження програм лояльності;
  • раціонального управління фінансовими потоками закладу;
  • ведення аналітичної інформації щодо прибутковості/збитковості діяльності (які фактори впливають і які приймати рішення) тощо;
  • грамотного управління персоналом та його мотивацї;
  • контролю за станом ресторанного устаткування (планові вчасні ремонти, заміна тощо).

 

Перехід на автоматизоване ведення ресторанного бізнесу дозволить рестораторам оптимізувати управління закладом. Модуль Ресторан дозволяє вивести ваш заклад на новий сучасний рівень. Завдяки інтеграції з іншими модулями системи ви можете контролювати велику кількість різнопланових бізнес-процесів в одній системі з отриманням нових конкурентних переваг!



Замовити дзвiнок